Akcija!

Vata masažno olje

cena z DDV Original price was: 23,10 €.Current price is: 11,55 €.

Olje za masažo telesa za normalno do suho kožo. Odlično za pomiritev Vata doše po celem telesu.

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Dragoceno masažno olje za normalno do suho kožo in mešano vrsto kože. Visoko kvalitetno sezamovo olje, obogateno z zeliščnimi izvlečki, kot so divji slezenovec, zimska češnja, in druga. Redna masaža ali kot jo v ajurvedi imenujemo abjanga velja za najboljši tretma za zniževanje Vata doše. Vata masažno olje je pripravljeno na čisto poseben način, z večkratnim prekuhavanjem posebnih rastlin za zniževanje Vata doše v sezamovem olju. Na ta način se intenzivira učinek pomirjanja Vata doše s tem oljem. Ima prijeten grelen in sproščujoč učinek na telo.
  Zorjeno sezamovo olje iz certificirane biološke pridelave daje koži prijerno teksturo. 100% naravno aroma olje limonske trave oddaja poletni vonj.Ajurvedski teksti priporočajo dnevno masažo s toplim oljem, 15 minut pred kopanjem ali tuširanjem.
  Celotna masaža telesa zjutraj je ena najbolj prijetnih stvari za telo in čutila. Še posebno priporočamo masažo v primeru hrapavosti in napetosti – in tudi kot pomirjujoča masaža stopal pred spanjem.
  Izdelek ima BDIH pečat za certificirano naravno kozmetiko.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - ajurvedsko masažno olje
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Olje uporabljamo za masažo telesa ali delov telesa. Nežno vtremo v kožo ali masiramo telo. Olje naj bo na koži od 15 min do max. 40 min. Olje je potrebno po tem času obvezno sprati s kože bodisi z tuširanjem ali kopanjem.
  Pakiranje: 200 ml
  Vsebina: zeliščno masažno olje
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Sesamum indicum seed oil, Cymbopogon schoenanthus oil, Withania somnifera root extract, Mimosa pudica extract, Sida cordifolia extract, Convolvulus pluricaulis extract, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol
  Opozorilo: Ne uporabljajte v času prehladov ali menstruacije.
  Splošno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.