Vata olje za lase

cena z DDV 22,64 

Olje za normalne do suhe ali krhke lase

Ni na zalogi

Opis

Vata olje za normalne do suhe ali krhke lase. Za posebno dodatno nego las in za zagotovitev lasem potrebnih hranil. Po Ajurvedi je nežno masiranje lasišča in las z Vata oljem za lase odlično za lase, lasišče in celo naše možgane, saj izboljšuje prekrvavitev lasišča in okrepi lasne korenine.
Za normalne do suhe ali krhke lase. Zorjeno sezamovo olje s posebej izbranimi zelišči. Lasem daje polnost in sijaj. Segrejte olje in ga skrbno nanesite na lasišče vsaj 30 minut preden si umijete lase. Lahko pustite tudi preko noči.
Izdelek ima BDIH pečat za certificirano naravno kozmetiko.
Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - olje za lase
Starostna skupina: za vse starostne skupine
Uporaba: Segrejte olje na telesno temperaturo in nanesite po celotnem lasišču vsaj 30 minut pred umivanjem las. Lahko pustite na lasišču tudi skozi noč. Po končanem oljenju las, si lasišče lahko operete z Vata šamponom za lase.
Pakiranje: 150 ml
Vsebina: zeliščno olje za lase
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
Sesamum indicum seed oil, Cymbopogon citratus leaf oil, Hibiscus rosa sinensis flower extract, Emblica officinalis fruit rind extract, Rubia cordifolia root extract, Centella asiatica extract, Eclipta alba extract, Cyperus scariosus root extract, Santalum album wood extract, Curcuma longa root extract, Citronellol, Limonene, Geraniol
Splošno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.