Za aktivnega moškega

MA 924
cena z DDV 33,60 

V podporo dinamičnemu življenju moškega

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Ajurveda povezuje to prehransko dopolnilo s posebnimi zahtevami, ki jih imajo fizično in psihično aktivni moški. Po klasični Ajurvedski tradiciji je za to dopolnilo značilno da ima poživljajoč učinek na naše počutje, s tem ko zmanjšuje Pitta in Kapha došo. Poleg tega da izdelek vsebuje veliko število visoko kvalitetnih sestavin, vsebuje tudi posebno pripravljene elemente v sledovih.*
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: za odrasle moške po 30. letu
  Uporaba: 1 tbl 2x dnevno. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, večerja) z malo vode.
  Nasvet ob uporabi: Za dvig energije dajte prednost svežemu sadju, zelenjavi, začimbam in polnozrnatim žitaricam.
  Pakiranje: 50g
  Vsebina: 50 tbl po 1g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  asphaltum, mucuna prurita, asparagus racemosus, vitanija, pedalium murex, dolgozrnati poper, sladki koren, sphaeranthus indicus, kurkuliga, sida cordifolia, nardostachys jatamansi, mesua ferrea, cimet, navadna kumina, acacia arabica, kalcijev karbonat, hydroxypropyl methylcellul, talc, aegle marmelos, premna integrifolia, oroxylum indicum, stereospermum suaveolens, gmelina arborea, desmodium gangeticum, uraria picta, solanum xanthocarpum, solanum indicum, navadna zobačica
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.