Zlati prehod I

MA 938
cena z DDV 32,55 

Za dobro počutje ženske v času menopavze.

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Hormonske spremembe? Spremembe razpoloženja? Vročinski oblivi?
  Klasični Ajurvedski teksti upoštevajo, da se v obdobju menopavze dogajajo spremembe v metabolizmu. Predvsem se to kaže v povišani Vata doši in znižani Pitta doši. Za to prehransko dopolnilo velja, da s svojimi sestavinami zagotovlja pravilno ravnovesje v telesu med to fazo v življenju*. Izdelka uravnotežita vse tri doše, posebej močno Vata in Pitta došo*. Za Zlati prehod I & II je priporočljivo, da ju uživamo skupaj, saj je tako njun učinek bolj dopolnjujoč in močnejši.*
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: za ženske v srednjem obdobju
  Uporaba: 1 tbl 2x dnevno. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, večerja) z malo vode.
  Pakiranje: 60g
  Vsebina: 60 tbl po 1g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  grozdje, indijska kosmulja, pravi ingver, črni poper, aconitum heterophyllum, klinastolistni mirobalanovec, hemidesmus indicus, cassia angustifolia, saraca indica, holarrhena antidysenterica, bergenia ligulata, symplocos racemosa, mimosa pudica, sladki koren, gomoljasta ostrica, acacia arabica, hydroxypropyl methylcellul
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.